Het ging goed met de Nederlandse economie. In tijden van sterke economische groei werd er heel hard gewerkt, van maandag tot zondag, maar met veel passie en plezier. Het waren “gouden tijden”. Met de hulp van personeelsleden en stagiaires bouwden Jo & Mathilde (1e generatie) hun zaak uit tot een succesvol bloemenbedrijf met vele vaste klanten waaronder vele bedrijven, de lokale middenstand en hogere klasse.

In deze bedrijvige periode werden John en Carla geboren (2e generatie), de twee kinderen die Mathilde en Jo kregen. De kinderen groeiden op in dit ondernemersgezin. Normen en waarden als eerlijkheid, openheid en beleefdheid werden ingegoten met de paplepel. Beiden werkten ze mee in de zaak, maakte vele boeketten en bloemstukken en groeiden op met klantcontact.

Ook zij besloten hun toekomst te zoeken in de wereld van bloemen en planten. Ze starten aan de tuinbouwschool die ze beiden met succes afronden.

John deed niet alleen werkervaring op in de zaak van zijn ouders, maar heeft ook bij verschillende andere bloemisterijen gewerkt. Vanaf het moment dat hij op de tuinbouwschool zat was het echter voor hem al duidelijk, hij wilde ook een eigen zaak starten in de bloemenbranche.

John’s vrouw Anita droomde ervan om goudsmid te worden. Zij groeide op in een hardwerkende boerenfamilie. Met vele diersoorten en gewassen wist Anita wat gedisciplineerd werken inhield.

De droom van John, om zijn vader na te gaan en een eigen zaak te starten werd in 1987 werkelijkheid. Samen besloten John en Anita om een zaak te starten.

Tot op het moment van vandaag wordt er met passie en plezier, keihard gewerkt in een zeer hoogstaande bloemenspeciaalzaak. In deze zaak kan men terecht voor specialistisch bloemwerk, bloemenabonnementen en interieurartikelen. Tevens zijn ze actief op het gebied van interieurbeplanting bij particuliere en zakelijke klanten in Zuid-Nederland.

Ga naar: Overzicht van generaties.