In 1991 werd Marvin (3e generatie) geboren, de eerste van de twee zoons van John en Anita (2e generatie).

De passie voor bloemen werd bij Marvin met de paplepel ingegoten.
Gedurende zijn hele jeugd was hij betrokken bij de zaak van zijn ouders. Hij ging mee naar de bloemenveiling in Aalsmeer, maakte bloemstukjes en probeerde deze op jonge leeftijd al te verkopen in de winkel.
Hij hielp hij mee bij een veelvoud van activiteiten in het bedrijf van zijn ouders.

Uiteindelijk koos hij om de vakinhoudelijke kennis, opgedaan in zijn jeugdjaren, te verbreden met klant gericht leren denken. Hij koos voor de studie Consumer Services Management, maar bleef dagelijks betrokken en actief in de zaak van zijn ouders. Aan de eetkamertafel werd dan ook altijd gesproken over de theorie versus de praktijk.

Na zijn studie kwam Marvin met een idee. Het was tot op heden niet mogelijk om hun specialiteit, de cadeauboeketten, voor hun klanten te leveren in een stad verderop. Marvin startte daarom met het ontwikkelen van een speciale cadeau-box.

Een box waarin ze het bloemen-vakmanschap, waar de familie al drie generaties verstand van heeft, kunnen verpakken en kunnen versturen door de hele Benelux. Hierdoor blijft het maak-proces volledig in eigen hand en hebben ze meer grip op de kwaliteit, overal in de Benelux. Na een voorbereidingsperiode van 18 maanden was de opstart van Bloombox een feit.

Marvin is hiermee, als eigenaar van Bloombox, de derde opeenvolgende generatie in de bloemenbranche in de familie Schrooth.

Ga naar: Overzicht van generaties.