Maak gebruik van onze zakelijke bestelomgeving

  • Supersnel een bestelling plaatsen
  • Online bestellen zonder te betalen. Betaling achteraf, per maand, op factuur.
  • Meerdere gebruikers mogelijk
  • Factuur met orderdetails (leverdatum, door wie besteld persoon/afdeling en geadresseerde)
  • Factuur met uw specificatie (budgetnummer/kostenplaats/referentie etc.)
  • Geen minimumafname
  • Geen extra kosten

Wij leveren onder andere aan:

Gepersonaliseerd in uw huisstijl

Bloombox is meester in het zaklijk personaliseren van bloemengeschenken. We hebben op dit gebied diverse mogelijkheden, om te komen tot uw ideaalsituatie, gaan we graag met u in gesprek.

Bloombox Corporate

Wij kunnen uw huisstijl betrekken in het design van het bloemengeschenk. Aan de onderkant van de deksel is een grote ruimte beschikbaar om uw klanten of medewerkers te verrassen. Aan het boeket bevestigen wij een cadeaukaart in uw huisstijl, de tekst schrijven wij met de hand, voor een extra persoonlijke touch. Ontvangers laten de cadeaukaart meestal aan het boeket hangen waardoor de positieve ervaring nog lang blijft voortduren. We hebben legio aan voorbeelden van ontvangers die via social media (facebook, instagram) een foto of video van hun bloemengeschenk delen: positieve branding voor uw organisatie.

Huisstijl boeket

Een boeket in de kleuren van uw huisstijl kan een extra professionele indruk maken. Zeker voor boeketten richting uw klanten, kan de keuze voor een boeket in de kleuren van uw huisstijl extra positieve effecten opleveren.

En verder

Een maatwerk assortiment aanleveren voor uw interne inkoopsysteem of webshop. Een extra bijproduct toevoegen van uw organisatie in de cadeaubox. Een speciale editie samenstellen voor de feestdagen of voor een marketing actie, het is allemaal mogelijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden, neem contact met ons op.

Duurzaam relatiegeschenk

Voor ons als familiebedrijf is duurzaamheid belangrijk. In ons familiebedrijf worden normen en waarden van generatie op generatie overgedragen, al drie generaties lang. Duurzaam ondernemen, met een oog op de toekomst is daarom voor ons van groot belang.

Bloemen

We gebruiken zoveel mogelijk duurzaam/biologisch geteelde bloemen. Onze inkopers checken bloemenkwekers op duurzaamheid en nemen dit mee in hun beslissing, om wel/niet te kiezen voor een bepaalde bloemenkweker.

We kiezen bewust ervoor om 10 soorten boeketten aan te bieden in plaats van 50 verschillende. U krijgt daardoor wat u ziet op de foto en wij kunnen altijd zorgen voor kraak verse bloemen. Door ons scherpe inkoop beleid beperken we verspilling enorm.

Verpakking

De Bloombox cadeauverpakking is gemaakt van karton van verantwoorde herkomst. De verpakking draagt daarom (met trots) het FSC-label en de bijbehorende code. Verder hebben we gebruik gemaakt van inkt-besparende lettertypes en gekozen voor een non-toxic inktsoort.
Meer weten over het FSC keurmerk? Ga naar de website van: FSC Nederland.

En verder

Sinds jaar en dag kiezen we als bedrijf voor hybride voertuigen, om onze bezorgingen mee uit te voeren.

We vangen regenwater op of pompen het op, uit onze negentiende-eeuwse waterput, om onze bloemen water te geven. Tevens gebruiken we het overschot aan water van onze koelsystemen, om onze bloemen water te geven.

We scheiden uitvoerig ons afval, maken gebruik van ledverlichting en andere energiebesparende middelen en toepassingen, gebruiken of hergebruiken materialen waar mogelijk en maken gebruik van zonne-energie.

Al onze partners worden getoetst op hun duurzaamheidsbeleid voordat we gaan samenwerken.

Benieuwd naar de mogelijkheden, neem contact met ons op.

Overal en altijd, dezelfde kwaliteit

U wilt bloemen versturen ergens in België, Nederland of Luxemburg. U heeft geen idee bij welke bloemist in het land de order terecht komt en of de kwaliteit van de bloemen en de stijl van het boeket past bij de wensen van u en uw organisatie.

Speciale verpakking & productielocatie

Wij versturen de bloemen in onze speciale cadeauverpakking, vanuit één locatie, door de gehele Benelux. Zo bent u zeker van de kwaliteit en stijl van het relatiegeschenk, zodat uw geschenk de kwaliteit en uitstraling heeft die past bij uw organisatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden, neem contact met ons op.

Het Bloombox-effect!

U wilt een klant of medewerker bedanken of feliciteren, bloemen sturen als geste bij negatieve feedback, iemand steunen in een moeilijke periode of misschien wel een marketingactie op touw zetten.

Boost uw customer journey

De toepassing van Bloombox is zeer breed en kan strategisch worden ingezet binnen uw organisatie. Bloombox zorgt voor een glimlach bij uw waardevolle zakelijke contacten om daarmee te bouwen aan duurzame, toekomstbestendige relaties.

Expertise en advies

Onze expertise kan waardevol zijn voor uw organisatie, wij gaan graag met u in gesprek om onze casussen en referenties uit de praktijk te bespreken. We denken graag mee vanuit uw perspectief en vullen dit aan met onze expertise, om uiteindelijk te komen tot een maatwerk oplossing, die bijdraagt het lange termijn succes van uw organisatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden, neem contact met ons op.